Jeg får ikke skjermspeiling til å fungere for å spille av filmen

Skjermspeiling kan ikke spille av kopieringsbeskyttet materiale.

Våre filmer er kopibeskyttet. Dette gjør vi blant annet ved å kryptere materialet. Dette betyr at du ikke kan bruke skjermspeiling fra datamaskinen, telefonen eller nettbrettet for å spille av filmen fordi funksjonen for skjermspeiling ikke kan spille av kopibeskyttet materiale.

Trailere er ikke kopibeskyttet, så disse fungerer å spille av via skjermspeiling.

• Hvis du vil spille av filmen fra telefonen eller nettbrettet til en større skjerm, må du gjøre dette via Airplay-funksjonen eller til en Chromecast.
  • Hvis du vil spille av filmen fra datamaskinen, må du gjøre dette via en Chromecast eller ved å koble datamaskinen til TV-en med en HDCP-kompatibel HDMI-kabel.

Guider: