Hvordan strømmer jeg til Chromecast?

Slik strømmer du filmen din via Chromecast til TV-en fra iOS- eller Android-appen

1. Koble iOS- eller Android-enhet* og Chromecast til samme Wi-Fi-nettverk.
  2. Trykk på Chromecast-ikonet i appens nedre høyre hjørne (iOS) eller øvre høyre hjørne (Android).
  3. Velg Chromecasten din i listen over tilgjengelige enheter som vises, og begynn å spille av filmen.

*Krav for å kunne bruke funksjonen: Android 4.3 eller nyere og iOS 8 eller nyere. For den beste opplevelsen via Chromecast anbefaler vi en modell fra 2015 eller senere. Siden vi ikke kan garantere god avspillingskvalitet via innebygde Chromecaster, anbefaler vi ikke å bruke dem.

Finner du ikke Chromecast-ikonet i appen?

Prøv å fjerne og deretter installere appen din på nytt. Du må deretter trykke "OK" når du får meldingen nedenfor for å gi appen tillatelse til å finne og koble til lokale enheter som Chromecast. Etter det skal Chromecast-ikonet vises i appen.

Slik strømmer du filmen din via Chromecast til TV-en fra en datamaskin

1. Koble datamaskinen og Chromecasten til det samme Wi-Fi-nettverket. Bruk Chrome-nettleseren.
  2. Start filmen og trykk på Chromecast-symbolet i spilleren.
  3. Velg Chromecasten din i listen over tilgjengelige enheter som vises.