Hvilke nettlesere støtter dere?

Selv om nettjenesten vår skal fungere i alle større nettlesere (Chrome, Firefox, Edge og Safari), anbefaler vi at du først og fremst velger Chrome for den beste opplevelsen.

Husk at du må være tilkoblet Internett under hele filmvisningen og internettforbindelsen bør ha en nedlastingskapasitet på minst 10 Mbit/sek.

Sørg også for at nettleseren din er oppdatert med den nyeste versjonen. Slik gjør du det for Chrome:

1. Klikk på de 3 prikkene i øvre høyre hjørne av nettleseren / Innstillinger / Om Chrome.
  2. Der vil du se hvilken versjon du har og om det er tilgjengelige oppdateringer.