Kan jeg se innholdet mitt i utlandet?

Ja, du kan leie og se innholdet vårt innenfor hele EU/EØS hvis vi av juridiske grunner kan sikre at din bolig er innenfor Skandinavia (Sverige, Norge, Danmark eller Finland). Taster du inn et norsk bankkort gjør du den informasjonen tilgjengelig for oss og du kan da fortsette å ta del i alt innhold akkurat som vanlig, uansett om du er på en strand i Spania eller på sommerhytta i Norge. Du må opprette en konto i vår tjeneste, som er gratis, og lagre betalingskortet eller foreta et kjøp via nettsiden når du er i Norge for at det skal fungere.

Utenfor EU kan du se filmer lastet ned i appene våre for iOS eller Android, slik at du kan ta dem med deg på reisen eller når du ikke har internett.