Hvordan leier man film?

Slik leier du filmer:

1. Start med å logge på eller opprette en konto hvis du ikke allerede har en. Du kan gjøre dette på vår nettside eller i våre mobilapper. En medlemskonto hos oss koster ingenting, men du betaler kun for filmene du velger å se.
  2. Velg deretter en film, filmpakke, sesong eller episode du vil leie og klikk på "Fra euro x "-knappen.
  3. Velg om du vil leie eller kjøpe hvis begge alternativene er tilgjengelige.
  4. Velg betalingsmetode:
  • For å betale med en verdikode/filmkode, klikk på "Bruk en verdikode", fyll inn koden i boksen og klikk på "Bruk"-knappen.
  • For å betale med kort, fyll inn kortinformasjon.
  • For å betale med Vipps, skriv inn telefonnummeret ditt og fortsett med instruksjonene.

Du finner filmen under mine filmer hvor den er tilgjengelig i 48 timer fra gjennomført betaling. Du kan velge å spille på en annen enhet gjennom en av våre plattformer.